התראיינתי עכשיו לבי בי סי בערבית ואמרתי שיש לביבי הזדמנות לקבל את עסקת החטופים וגם לשמור את ממשלתו, כי עיתוי הביקור בוושינגטון הולם את יציאת הכנסת לפגרה, ואם יעשה את הלא ייאמן- סמוטריץ ובן גביר יכולים לכעוס אבל ממשלתו נשארת, והוא מאמין שיש לו 3 חודשים לרצות אותם, ולשמור עליהם אצלו. נשאלתי אם אין הליך שהכנסת תתכנס בפגרה, ואמרתי שיש אבל כאן האופוזיציה תשמור עליו.

יחד עם זאת אמרתי כי יש דעה שהוא מחכה לטראמפ ולא ימהר לתת משהו לביידן, אבל אני לא מסכים לה, מכיוון שטראמפ אמר כמה פעמים שביבי איכזב אותו, וכי הוא דורש את שחרור החטופים, ואין לביבי מה לחכות לטראמפ.

בכלל, הבעיה של ביבי שהוא מכשיל את מדיניות ארצות הברית בלי קשר לביידן או טראמפ. היא רוצה להקים את הציר הפרו אמריקני מול הציר האיראני -סיני- רוסי, וביבי תוקע אותם עם הניצחון המוחלט שלו.

הוא דחה את נסיעת ראש המוסד לדוחא כי הוא רוצה את כל הקרדיט לעצמו, והוא לא רגיל להתחלק בתהילה, רק בכשלונות, ואני מאוד מקווה שאני לא טועה.